AUTO-MOTO

Fast and Furious: Luksuzne zvijeri projurile kroz Tivat i Dubrovnik

A.Z.

5.7.2017

Poznate ličnosti i super automobili u spektakularnoj povorci globalnog relija Gumball 3000 stigli su na tivatsko gradsko šetalište Pine i u nautičko naselje Porto Montenegro.

Ovom prilikom građani Crne Gore mogu vidjeti ekskluzivne modele automobila kao što su Pagani, Bugatti, Ferrari, Lamborgini, Porsche, Aston Martin, Jaguar, AMG Mercedes, Rolls Royce.

- 19. godišnji Gumball 3000 reli krenuo je iz Rige sa 150 supervozila (i dva Harley Davidsona), prošli su Viljnus, Varšavu, Budimpeštu, Zagreb, danas popodne stižu u Dubrovnik, a već sutra svoja vozila parkiraju na najljepšim lokacijama na crnogorskoj obali. Ovo je jedinstvena prilika da svi gosti Crne Gore i njihovi domaćini dođu u Tivat, i uživaju u ovom spektaklu - saopšteno je iz Porto Montenegra koji je domaćin učesnicima Gumball 3000 relija.

Nakon zabave na rivi u Tivtu, delegacija se seli na bazen Porto Montenegro Jahting kluba, gdje će sve zvanice uživati u luksuznom ambijentu koji se nadnosi nad morem, sa fantastičnim pogledom na superjahting marinu i UNESCO-om zaštićeni akvatorijum Bokokotorskog zaliva.

Na čelu relija bit će osnivač globalne manifestacije Gumball 3000 Maksimilijan Kuper, a u luksuznoj povorci tu su i poznate ličnosti: DJ superzvijezde Afrojack, MajorAJOR Lazor's Jillionaire, "Who's That Girl" dobitnica Grammynagrade Eve, Gnarls Barkley - megastar popularne pjesme "Crazy“, poznati bejzbol igrač Ken Grifi junior i voditelj poznatog TV showa „Who Dares Wins“ Jason Fox.

- Svi oni preći će tokom ovog Gumball-a 3000 kilometara, kroz 11 zemalja u šest dana vožnje. Globalni događaji ovog kalibra su od suštinskog značaja za promociju Crne Gore kao spektakularne turističke destinacije, tako da su svi ovi subjekti crnogorski ambasadori VIP vozačima - kažu organizatori.

The Global Citizen Pit Stop, odnosno kraće zadržavanje učesnika relija u Tivtu, omogućen je zahvaljujući izdašnoj podršci kompanije Arton Capital, nautičkog naselja Porto Montenegro, Ministarstva održivog razvoja i turizma, Opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat. 

Video:

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.