AUTOMOBILIZAM

Jaguar E-Pace od danas dostupan na bh. tržištu

Fena

16.3.2018

Direktor prodaje AC Betanija Adnan Osmančević i zamjenik britanskog ambasadora u Bosni i Hercegovini Metju Louson (Matthew Lawson) danas su u Sarajevu zvanično predstavili novi Jaguar E-Pace.

- Izuzetno se radujemo što kupcima možemo ponuditi potpuno novi model iz palete vrhunskih Jaguar vozila. E-Pace prvi je Jaguarov kompaktni SUV i predstavlja jedinstvenu kombinaciju nenadmašnog izgleda, agilnosti i dinamične vožnje - izjavio je Adnan Osmančević, direktor prodaje AC Betanija d.o.o. Sarajevo.

E-pace je sportski automobil dizajniran za svakodnevni život jer nudi više prostora i praktičnih detalja, uz zavidne performanse. Opremljen je vrhunskim infotainment sistemom te nudi povezanost s pametnim telefonima i drugim tehničkim uređajima. Zaradio je pet zvjezdica na Euro NCAP sigurnosnim testovima tako da je i jedan od najsigurnijih automobila na tržištu.

- Veoma mi je drago što će ovo fantastično vozilo Jaguar E-Pace od danas i zvanično biti dostupno kupcima na tržištu Bosne i Hercegovine. Uvjeren sam da će interes za ovaj fantastični automobil biti značajan - izjavio je Metju Louson, zamjenik britanskog ambasadora u BiH.

Utemeljen prije više od devedeset godina, Jaguar je jedan od najpoznatijih britanskih brendova. On predstavlja vrhunsku britansku inovativnost, performancu i kvalitet. Jaguara krase dvije snažne britanske odlike – visoko-kvalitetna proizvodnja i kreativni dizajn. Jaguar Land Rover zvanično je prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine od kraja 2016. godine putem zastupnika AC Betanija d.o.o. Sarajevo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.