BORILAČKI SPORTOVI

Rokhold bez dlake na jeziku: GSP nema šanse protiv Bizbinga, malen je i bit će zgrobljen

Avaz.ba

14.9.2017

Luka Rokholda (Lukea Rockholda) ovaj vikend čeka povratak u Octagon nakon dugo vremena.  

Na Fight Night priredbi u Pitsuburgu (Pittsburgu), bivši prvak će se sučeliti s nadolazećim Dejvidom Brenčom (Davidom Branchom), donedavnim WSOF šampionom. U razgovoru s legendarnim Matom Serom (Mattom Serom), u sklopu njegovog popularnog borilačkog podcasta, Rokhold je najavio nadolazeći dvoboj.

No, razgovor je krenuo s jednom drugom temom. Onom o dvoboju za titulu u njegovoj srednjoj kategoriji između Majkla Bizbinga (Michaela Bispinga) i Džorđa St. Pijera (Georgesa St. Pierrea) na UFC-u 117. 

Iako ne voli previše Bizpinga, čovjeka koji mu je preoteo titulu, Rokhold vjeruje da Kanađanin u tom dvoboju nema što tražiti. Dapače, smatra da mu je ispod časti uopće komentirati takav po njemu nakaradan meč, prenosi Fightsite.

“Smiješno je uopće pričati o toj borbi. Imate umirovljenog borca, velter kategorije, koji se nikada prije nije borio u srednjoj, a vraća se nakon četiri godine pauze”, krenuo je Rokhold.

Upitan smatra li da GSP nema apsolutno nikakvih šansi protiv Britanca, Rokhold odgovara:

“100 posto, mislim da GSP nema šanse. On je krhak, malen, on je više za laku kategoriju, i Bizping će ga zdrobiti u tom meču.

Čitav intervju s Rockholdom poslušajte u videu:


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.