BORILAČKI SPORTOVI

Trilogija na pomolu: Dijaz potpisao, čeka se Mekgregor

Avaz.ba

25.9.2017

Nekoliko američkih medija, uključujući i The Independent, izvještava kako je na pomolu dogovor oko trećeg dvoboja između Konora Mekgregora (Conora McGregora), prvaka lake kategorije i Nejta Dijaza (Natea Diaza). 

Prema njihovim izvorima, trilogiju bi trebali vidjeti na posljednjem UFC-u 2017. godini, koji se tradicionalno održava 30. decembru u Las Vegasu, prenosi Fightsite. 

- Mekgregor je vrlo blizu potpisivanju ugovora o trećem meču protiv Dijaza koji bi se održao 30. decembra u Las Vegasu. Njegovi prijatelji i porodica su toliko sigurni da će se meč i obistiniti, da su već sada rezervirali karte za Las Vegas u tom periodu - stoji u izvještaju.

I Mekgregorov menadžer Audie Atar (Audie Attar) je proteklih dana izjavljivao kako je samo dvoboj protiv Dijaza prihvatljivo rješenje za UFC prvaka.

- Želi tu trilogiju. Imate Kabiba (Khabiba) koji ga proziva, očito imate i Tonija Fergusona (Tonyja Fergusona) i Kevina Lija (Kevina Leeja) koji se bore za privremeni naslov u lakoj kategoriji - izajvio je Atar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.