BORILAČKI SPORTOVI

Mejveder i Mekgregor prevarili sve?

AFP

Avaz.ba

26.10.2017

Vlasnik bokserske Kuće slavnih Džim Lempli (Jim Lampley) uvjeren je da je bokserski meč Flojda Mejvedera (Floyd Mayweather) i Konora Mekgregora (Conor McGregor) bio najveća namještaljka u historiji borilačkih sportova.

Najskuplji i najrazvikaniji borilački spektakl svih vremena, bokserski meč Mejvedera i Mekgregora bio je "velika muljaža". Tako barem tvrdi stanovnik bokserske kuće slavnih.

Stručni komentator koji već preko 30 godina prati najveće bokserske događaje smatra kako je i više nego očito da je Mejveder pustio Mekgregoru prve tri runde te da je dozvolio da meč ode do 10. runde čisto zbog navijača, piše gol.dnevnik.hr.

- Mejveder nije u penziji. Zašto bi bio? Pa kreirao je najveću muljažu u historiji borilačkih sportova. Pustio je Konoru tri runde kako bi MMA svijet imao o čemu pričati, a onda je meč pustio do 10 runde. Sve je to namještaljka. Vjerujem da postoji još pljugera na ovom svijetu koji će dozvoliti da Flojd zaradi novih 150 miliona ili više - rekao je Lempli za TMZ.

Novinar ga je potom pitao je li siguran da je pustio prve tri runde.

O, da. Naravno. To je bilo i više nego očito - odgovorio je s velikom sigurnošću Džim, nakon čega je novinar TMZ-a pitao: "Mislite li da će Mejveder riskirati stopostotni učinak u karijeri zbog novog povratka?" 

- Riskirati? Riskirati? Jesi li upravo povezao riječ rizik s Flojdom? Tu nema nikakvog rizika -rekao je.

Mejveder je prije samo nekoliko dana na svom Instagramu objavio video kako naporno trenira na vreći, što su mnogi protumačili da se sprema novi povratak u ring, možda čak ponovo s Mekgregorom ili pak Amirom Kanom (Khan) koji ga je prozivao nekoliko puta, piše gol.dnevnik.hr.


AFP

"Pitaš me bih li se kladio u povratak Mayweathera koji bi mu donio 150 milijuna zarade? Kakva je to oklada? Naravno da bi se vratio. Zašto bi inače stavljao videa sebe kako trenira ako mu to nije u planu. Sve je to namještaljka", poručio je Lampley.

Novinar je u čudu zapitao: "Zaista tako mislite?" što je iznenadilo i njegova gosta.

"Zašto me tako iznenađeno gledaš, mladiću?" upitao je Jim, a novinar mu odgovorio:

"Jer nisam dosad sreo nikoga tko je toliko uvjeren u to da je sve namješteno."

"Možda zato što nikada nisi razgovarao s nekim tko ima preko 30 godina iskustva u profesionalnom boksu", zaključio je Lampley, sjeo u auto i otišao.

Je li moguće da su Mayweather i McGregor velikom muljažom pospremili stotine milijuna dolara u džepove?

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.