BORILAČKI SPORTOVI

Stipe Miočić se vraća u oktogon da sruši UFC-ov rekord!

AFP

index.hr

17.11.2017

Napokon su se pojavile neke vijesti o statusu Stipe Miočića, odnosno o možebitnom datumu njegove iduće borbe, borbe kojom će doći u priliku srušiti UFC-ov teškaški rekord.

Kod Miočića je najveći problem ugovor, odnosno teškaški prvak nije zadovoljan svojim primanjima, što je više puta naglasio tokom ove godine, kada je bio upitan od strane medija o idućoj borbi. Vjerovatno je to razlog zbog čega nije odradio još jedan nastup u 2017. godini, ali kako stvari trenutno stoje, fanovi ga ne bi trebali još dugo čekati. MMA Fighting portal saznao je nešto više o tome, ali nisu imenovali izvor koji im je dostavio informacije.

- Pregovori o novom ugovoru, između tima koji predstavlja Stipu Miočića i predstavnika UFC-a, napokon su ponovo krenuli. Prema dostupnim informacijama, razgovori se trenutno kreću u pravom smjeru i postoji optimizam da bi Stipe Miočić trebao braniti titulu prvaka u prvoj četvrtini 2018. godine - stoji u njihovom tekstu u budućnosti Stipe Miočića.

Nakon tri nastupa u prošloj godini, gdje je osigurao napad na titulu prvaka, osvojio je je jednom obranio, a Miočić se ove godine borio tek u maju, kada je savladao Žuniora Dos Santosa (Junior). U svojoj idućoj borbi trebao bi napasti postignuće koji još niti jedan UFC borac nije ostvario, tri puta odbraniti naslov teškaškog prvaka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.