BORILAČKI SPORTOVI

Cro Cop potpuno izgubio živce i poručio: Obrij tu odvratnu bradu!

Index.hr

11.3.2018

Roj Nelson (Roy Nelson) jutros se oglasio prvi put nakon ugovaranja borbe protiv Mirka Filipovića i odmah napao hrvatskog borca.

Cro Cop će se protiv Nelsona, koji ga je pobijedio nokautom 2011. godine, boriti u Londonu 25. maja ove godine. Mnoge je iznenadilo to što je došlo do ugovaranja ove borbe, a iznenađen je bio i sam Nelson.

"Iznenadio sam se kada su mi rekli da ću se boriti protiv Cro Copa. Trebao sam se boriti protiv Rampagea, no on je odbio borbu pa su kontaktirali Cro Copa. Ja sam uvijek za revanše, tražim ih cijelu moju karijeru. Nažalost, nisam ih dobio, ali zato mi je drago pružiti nekome drugom priliku", rekao je Nelson.

U međuvremenu je Cro Cop odradio dvogodišnju suspenziju zbog dopinga, a Nelson ga je bocnuo i poručio kako vjeruje da hrvatski borac posljednjih godina nije sve postigao prirodnim putem.

"Mislim kako je Cro Cop definitivno napredovao posljednjih godina, no mislim da se vratio na posebne suplemente, bolje suplemente od uobičajenih. Kroz cijelu moju borilačku karijeru jedini razlog zašto su se ljudi htjeli boriti protiv mene, ili su vjerovali da me imaju šanse pobijediti, zbog toga je što su bili na nečemu. To je nešto protiv čega nekada ne možeš. Uostalom, moj je posao boriti se protiv onoga protiv koga moj poslodavac želi da se borim."

Ukratko, Nelson je jasno i glasno kazao kako smatra da Filipović uzima doping i da će sigurno koristiti nedopuštena sredstva uoči njihovog meča. Nije trebalo dugo čekati da se oglasi Cro Cop. Mirko je na svom Facebook profilu poslao brutalnu poruku Nelsonu i pošteno ga je osramotio.

''Dragi Roy, ne moraš se brinuti da uzimam stimulanse kao što tvrdiš. Jedini ''specijalni dodatak'' su dva teška i krvava treninga svaki dan. I tako pet dana u tjednu. Bit ću testiran, kao i svi ostali borci, tijekom priprema za meč, neposredno prije borbe i odmah nakon dvoboja. Tako da možeš biti miran i radije razmišljaj o tome da pronađeš neki dobar izgovor nakon što budem prebio tvoje bezobrazno dupe. Imaš dovoljno vremena do 25 svibnja. I da, molim te, učini mi uslugu. Obrij tu odvratnu bradu, izgledaj kao profesionalac i pokaži minimum respekta prema protivniku. Sretno'', napisao je Mirko.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.