BORILAČKI SPORTOVI

Miočić otkrio što bi napravio Mekgregoru da je u napadnutom autobusu bio sa suprugom!

ESPN

18.4.2018

Stipe Miočić gostovao je u ESPN-ovoj emisiji, u kojoj je govorio o nadolazećoj obrani naslova, ali i incidentu Konora Mekgregora (Conor McGregor).

Stipe Miočić posjetio je studio uglednog ESPN-a, gdje je razgovarao o nadolazećoj obrani naslova protiv Daniela Cormiera, ali i događajima koji su obilježili UFC 223 event u Bruklinu. Podsjetimo, samo dan uoči borbi irska superzvijezda Mekgregor sa svojom je svitom napao autobus pun boraca iz kojeg je želio izvući Habiba Nurmagomedova.

Rezultat tog luđačkog čina bile su povrede Majkla Kijese (Michaela Chiese) i Reja (Raya) Borga, koji su morali odustati od svojih borbi i ostati bez honorara. Miočić je u to vrijeme bio u New Yorku, ali nije bio blizu dvorane kada se dogodio cijeli incident. Upitan od strane voditeljice emisije što bi se njemu dogodilo da je on tako postupio, Stipe je imao odgovor koji je oduševio fanove.

- Ja to nikada ne bih napravio. Razumijem da je stao u odbranu svog prijatelja, ali ja isto tako razumijem da se to ne radi. Ljudi su ozlijeđeni. Ja uvijek nastojim napraviti pravu stvar, jer sam tako odgojen. Da sam napravio to što je Mekgregor napravio, majka bi me uništila, a supruga bi me ubila. Ja bih to napravio na drugačiji način, rekao je Miočić, a voditeljica ga upitala što bi napravio da su on i supruga bili u tom autobusu.

- Uf. Game over, rekao je Miočić, aludiravši da bi izašao iz autobusa i obračunao se s Mekgregorom.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.