NOGOMET

S Adžemom ćemo biti mnogo atraktivniji

Stanić: Treba nam pobjeda

Piše: Z. Š.

28.7.2017

Srđan Stanić jedini je prvotimac Željezničara koji je i prije dvije sezone nosio plavi dres, kada je trener bio Admir Adžem. I Vedran Kjosevski je bio tu, kao rezerva Marijanu Antoloviću. 

Koliko ga Adžem cijeni, pokazala je prva utakmica, zaigrao je od prve minute, a na terenu je promijenio čak tri pozicije.

- I u prošlom mandatu Adžem je radio sjajno, sada očekujem da će biti još bolje. Mislim da je svakom igraču užitak imati takvog trenera, jer se sve radi s loptom, treninzi su zanimljivi. Sigurno je da ćemo biti mnogo atraktivniji, nadam se da će nas pratiti i rezultati - govori Stanić.

U subotu će na suprotnim stranama biti nekadašnji saigrači te treneri Želje Adžem i Edis Mulalić.

- Nijedna ekipa koju trenira Mulalić, ne smije se potcijeniti, ko god to uradi, dobro će se opeći. Moramo od prve do posljednje minute biti najjači ako mislimo uzeti tri boda. Pobjeda nam treba da odmah krenemo u seriju i nametnemo se kao favoriti za vrh tabele - kaže Stanić. 

Povreda Nikolića 

Željo će u Doboju kod Kaknja biti oslabljen neigranjem Steve Nikolića. Iskusni napadač iskrenuo je zglob i još nije izvjesno kada će se vratiti na teren. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.