NOGOMET

Imperativ pobjeda protiv Viteza

J. J.

15.11.2017

Na Tušnju je radno, jer je već u subotu pred izabranicima Slavka Petrovića nova prilika da osvoje ligaške bodove. U Rudarsku 2 dolazi fenjeraš Vitez koji se mora pobijediti kako bi tuzlanski nogometaši napokon obradovali domaće navijače.

- Mislim da smo kvalitetnija ekipa i da kao domaćini imamo prednost. Vitez ne smijemo potcijeniti, ali nadam se da ćemo uz maksimalan angažman osvojiti sva tri boda.

Utakmica ima veliki značaj za nas, ovom pobjedom bismo podigli samopouzdanje pred naredne utakmice - kaže Vladimir Grahovac, prvotimac Slobode.

Zeničanin na privremenom radu u Tuzli vrlo dobro zna da bi trijumf nad Vitezom mnogo značio poljuljanim „crveno-crnim”, posebno pred mečeve protiv gradskog rivala Sloge u Kupu Bosne i Hercegovine.

- Čeka nas težak raspored, već u narednu srijedu igramo prvu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH. Vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat i obradovati naše navijače.

Atmosfera u svlačionici je dobra, treniramo naporno, nadam se da će nas i sreća poslužiti i da ćemo se izvući iz krize - zaključuje veznjak tuzlanskog premijerligaša.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.