NOGOMET

Mulalić: Očekujem kvalitetno suđenje na Koševu

Avaz.ba

16.11.2017

Sarajevo će u okviru15. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine ugostiti ekipu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Tim iz Doboj Kkanja u prošlom kolu je na domaćem terenu savladao direktnog konkurenta za poziciju šest, dok bordo tim pod vodstvom Husrefa Musemića pravi sjajne razultate i nanizali su četiri uzastopne pobjede. Iz Doboj Kaknja se nadaju da će imati fer i korektno suđenje na Koševu kako bi mogli pokazati svoj puni potencijal protiv sjajnog protivnika. 

- Teški vremenski uslovi sigurno će utjecati na igru oba tima. Možda bi bilo bolje da se takmičenje malo ranije završilo, ali to ćemo sada ostaviti za neki drugi put. Sarajevo igra dobro, a mi smo se isto vratili u posljednjoj utakmici protiv Borca. Odigrali smo sjajno i slavili. Bit će zanimljiva utakmica na Koševu. Očekujemo jedno kvalitetno suđenje, a onda možemo pokazati ono najbolje što znamo u ovom momentu. Ovih 14 dana smo iskoristili na najbolji mogući način, da se osvježimo pa ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno. Ako budemo imali sve dobre uslove za igru onda se mi nemamo čega bojati -, rekao je trener Mladosti Edis Mulalić u izjavi za Sport1.ba. 

Mulalić i Šerbo u ovom susretu neće moći računati na povrijeđenog Adnana Zahirovića, kao i na kartoniranog Milivoja Lazića, dok su svi ostali igrači u konkurenciji za subotnji meč. 

Susret između Sarajeva i Mladosti igra se na Olimpijskom stadionu ''Asim Ferhatović Hase'' u subotu 18. novembra 2017. godine u 16 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.