NOGOMET

Velkoski: Moramo više dati ovom klubu, krivica za poraz je moja

Avaz.ba

27.11.2017

Nakon današnjeg derbija, u kojem je Sarajevo poraženo od Željezničara na gostujućem terenu, ispred našeg tima, oglasio se Krste Velkoski. On je za zvaničnu stranicu kluba prenio svoje mišljenje nakon utakmice.

- Sigurno je da je razočarenje poslije utakmice veliko. Želim istaći da preuzimam na sebe krivicu za današnji poraz. Nisam iskoristio dobre prilike na početku utakmice, gdje smo mogli utakmicu okrenuti u smjeru koji nama odgovara. Kao jedan od iskusnijih igrača u ekipi, jednostavno mi se to ne smije dešavati i za to nema opravdanja bar što se mene tiče - rekao je Velkoski.

Danas nismo bili na nivou na kojem smo bili u proteklim sedmicama. Prvi ja, pa svi ostali. Moramo se izdići poslije poraza i pokazati reakciju nadolazećeg vikenda protiv Borca. U današnjem susretu nismo opravdali to što igramo u ovom dresu i toga moramo biti svjesni - dodao je. 

- Koristim priliku da se zahvalim našim navijačima na velikoj podršci, kako jučer, tako i danas i želim poručiti da vjerujem u ekipu, da imamo dovoljno kvaliteta da ostvarimo što bolje rezultate za klub u narednom periodu i da ćemo uraditi sve što možemo na terenu da ih obradujemo u utakmicama koje dolaze - zaključio je Velkoski.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.