Musa: Prvi dojmovi su odlični

Predstavljen stručni štab Čelika

Autor: D. J.
13.01.2018 17:35
A
A
A

Danas je na stadionu Bilino polje zvanično predstavljen novi šef stručnog štaba Čelika, Slaven Musa, sa svojim pomoćnicima Asimom Hrnjićem, Jasmin Džidić i Goran Brašnić. Prisutnim novinarima se obratio novi strateg „Crno-crvenih“ i rekao da je sklopio dogovor sa rukovodstvom zeničkog kluba do ljeta uz mogućnost produženja. 

Došao sam čista i otvorena srca i prema gradu i prema Čeliku kojeg izuzetno poštujem. Čelik je izazov za svakog trenera u BiH pa tako i za mene. Prvi dojmovi su odlični, kada pogledate stadion i terene sve to nosi veliku poruku. Znate gdje ste došli i šta da očekujete. Poznato je kakvi su navijači u Zenici i da je bilo dosta turbulencija u prošlim vremenima.

Trenutna situacija je minus 6 i 7 bodova za ekipama koje su iznad nas na prvenstvenoj tabeli. Naš prvi i osnovni cilj je da izborimo opstanak a za nešto više ćemo razgovarati tek kad sa igračima ostvarimo nešto na terenu. Ostale impresije i dojmove ću moći reći tek nakon nekoliko dana rada. –rekao je Musa.

Jedina zvanična pojačanja do sada su Predrag Papaz koji je stigao iz visočke Bosne i mladi ofanzivac Sarajeva Nemanja Anđušić. Musa je najavio da je dogovor pri kraju i sa mladim Tonijem Livančićem, nekadašnjim kapitenom ekipe Viteza koji je u prošloj polusezoni nosio dres hrvatske ekipe Rudeša iz Zagreba.

Više o:

Zenica Čelik