NOGOMET

Zrinjski: Odlaze li Ćavar i Katanec?

Avaz.ba

15.1.2018

Nakon tri dana rada, nedjelja je za trenera Blaža Sliškovića i nogometaše Zrinjskog bila slobodan dan, a Mostarci su već danas nastavili sa pripremama u Međugorju.

Za razliku od prethodnih godina, aktuelni prvak Bosne i Hercegovine zadržat će se ove zime u Međugorju nešto kraće, samo četiri dana, s obzirom na da će, zbog nastupa na Arena kupu (21. - 31. januar) u Medulinu, već u subotu morati na put prema Istri.

- Iza nas je uvodni dio priprema, u kojima smo obavili određena testiranja. U Međugorju ćemo biti do četvrtka, a u povratku u Mostar u Metkoviću nas protiv istoimenog kluba očekuje prva kontrolna utakmica. U petak je slobodan dan, a u subotu idemo u Istru, gdje nas u deset dana očekuju još četiri provjere - izjavio je Slišković.

Iako je Slišković svjestan da je prijelazni rok tek počeo, on sigurno želi što prije znati na koje će igrače moći računati na proljeće, jer kontrolne utakmice neće imati previše smisla ako bude novih dolazaka i odlazaka nakon što se momčad preseli u Medulin, još više s obzirom na to da se već zna da u Istru neće voditi čak petoricu reprezentativaca koji će putovati u Sjedinjene Američke Države.

Jedan od njih je i Marijan Ćavar, mladi veznjak o čijim se odlasku već odavno špekulira. Nakon što je priča o transferu u Maribor nekako stavljena ad acta, sada se aktuelizirao njegov prelazak u redove hrvatskog prvaka Rijeke. No, Ćavar je i dalje u Mostaru.

- Ne želimo govoriti o imenina, ali moguće je da bude odlazaka u sedmici pred nama, jer u Medulin želimo voditi samo one igrače koji će na proljeće biti u našem kadru - izjavio je izvršni potpredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta.

Čini se da je najbliži odlasku Matija Katanec s obzirom na to da je Zrinjski angažirao Hrvoja Džijana, čime se broj stopera povećao na pet.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.