Milion KM za stadion Radnika

Autor: Fena
14.02.2018 21:08
A
A
A

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine prije dvije sezone prvi put je učestvovao u nekom evropskom takmičenju, ali zbog infrastrukture, koja ne ispunjava standarde UEFA, klub nije bio u prilici da igra na Gradskom stadionu.

To bi uskoro trebalo da se promjeni, jer su najavljene investicije u Gradski stadion koje bi omogućile da u prva dva kola kvalifikacija Radnik bude domaćin.

Na nedavno održanoj sjednici Skupštine grada Bijeljina saopštena je informacija da će ove godine početi realizacija izgradnje istočne tribine sa pripadajućim svlačionicama, a da će uz sam stadion biti izgrađena i dva fudbalska terena, čime bi se zaokružila izgradnja Sportskog omladinskog centra.

Podršku projektu, koji u najvećem dijelu finansira Evropska unija, dale su sve političke partije, a grad Bijeljina ima obavezu da osigura zemljište i izgradi pristupni put ka istočnoj tribini.

Vrijednost radova na izgradnji sportskog kompleksa i pristupnog puta je oko milion maraka, dok će izgradnja reflektora koštati oko 850 hiljada, saopćeno je iz FK Radnik.