NOGOMET

Derbi kola: Zrinjski nakon dvije pobjede dočekuje Željezničar

HŠK Zrinjski

Fena

2.3.2018

Nakon dvije pobjede na startu proljetnog dijela prvenstva nogometaši Zrinjskog sutra u derbiju 21. kola Premijer lige BiH pod Bijelim brijegom dočekuje Željezničar.

- Očekujemo derbi s optimizmom, u dobrom raspoloženju i atmosferi. Nemamo velikih zdravstvenih problema, osim Galića koji neće igrati zbog viroze. Tako da mi ostaju samo slatke brige, odabrati 18 nogometaša koji će biti u konkurenciji za utakmicu - kazao je Slišković na konferenciji za novinare.

Prema njegovim riječima, dvije vodeće momčadi domaćeg prvenstva dobro se poznaju, tako da niti jedni niti drugi ne mogu nečim iznenaditi svog protivnika, pa bi na kraju mogla presuditi veća volja i želja za pobjedom.

Trener "Plemića" ne dvoji da je sudar dvije vodeće ekipe od velike važnosti i za jedne i za druge, no ističe kako se prvenstvo ne odlučuje na jednoj utakmici.

- Nismo opterećeni rezultatom, više smo usmjereni na to kako što kvalitetnije odigrati utakmicu, kako odigrati napadački, na pobjedu, a iz takvog odnosa prema igri možemo se nadati pozitivnom rezultatu - poručio je Slišković.

Uoči sutrašnje utakmice vodeći Željezničar ima 47 bodova, bod više od drugoplasiranog Zrinjskog.

Do kraja prvog dijela prvenstva bh. premijerligaši odigrat će još dva kola, sutra i u srijedu, nakon čega će se liga podijeliti na ligu za prvaka i ligu za ostanak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.