NOGOMET

Besplatan ulaz za bordo dame protiv Slobode

Avaz Sport

5.3.2018

Fudbalski klub Sarajevo u srijedu, 7. marta, dočekuje Slobodu na Koševu. Utakmica 22. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se s početkom u 15 sati, a bordo klub pripremio je simboličan poklon za sve pripadnice ljepšeg spola.

Naime, Fudbalski klub Sarajevo poklonit će svim bordo damama besplatan ulaz na predstojeću ligašku utakmicu protiv Slobode, povodom Međunarodnog dana žena koji je se tradicionalno obilježava 8. marta.  

Također, za sve bordo navijačice, koje će bodriti izabranike Husrefa Musemića u srijedu, u saradnji s našim partnerom, pokrenuta je i nagradna igra. 

Kako bi vjerne bordo dame osvojile poklon-vaučer Optike "Salihbegović" Sarajevo ili poklone iz Bordo Fan Shopa, potrebno je da nam pošalju fotografiju sa utakmice protiv Slobode na e-mail [email protected] ili da objave fotografiju na svojim profilima na društvenim mrežama uz hashtagove - #SarajevoSloboda i #UvijekVjernaBordoDama

Među svima koje to i urade, slučajnim odabirom, klub će izvući dobitnicu vaučera bordo partnera, te dvije navijačice koje će osvojiti poklone iz omiljene radnje svih onih, kojima je bordo boja blizu srca. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.