ŽELJEZNIČAR

Adžem: Nakon gola Radnika igrači su bili u grču, srećom pobijedili smo

Fena

31.3.2018

Nogometaši Željezničara pobijedili su danas Radnik sa 2:1 u trećem kolu Lige za prvaka i ovom pobjedom zadržali lidersku poziciju na tabeli.

Trener "plavih" Admir Adžem zadovoljan je rezultatom i borbenošću svoje ekipe. Ističe da su njegovi igrači u prvom poluvremenu u potpunosti nadigrali goste iz Bijeljine, ali da im je Radnk u drugom poluvremenu napravio mnogo problema.

- Odlično smo otvorili utakmicum postigli dva brza pogotka i imali još neke prilike. U drugom poluvremenu nam je Radnik napravio dosta poteškoća, primili smo gol iz prekida koji je ekipu stavio u grč. Ipak, priveli smo susret kraju nasreću pobjednički, osvojili tri boda i sada idemo dalje. Igrači su dali maksimum - kazao je Adžem.

Priznao je da ekipa u posljednje vrijeme ima problema prilikom prekida iz kojih prima golove, te da će nastojati da u nastavku riješi te probleme.

Trener Radnika Mladen Žižović čestitao je Željezničaru na zasluženoj pobjedi. Istaknuo je da je domaćin u prvom poluvremenu bio puno bolji tim, ali da su njegovi igrači u nastavku dali maksimum i pružili dobar otpor favoriziranom Željezničaru.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.