ABA LIGA

Omić: Idemo da se borimo do kraja

Avaz Sport

12.4.2018

Centar iz Banovića Alen Omić, sa 15 poena, deset skokova i čak deset iznuđenih prekršaja, bio je ključni košarkaš Crvene zvezde u pobjedi nad Budućnosti (69:59) u drugom meču finala regionalne ABA lige u Beogradu (igra se na tri pobjede).

Time je aktuelni prvak Srbije i ABA lige izjednačio rezultat na 1:1 u seriji koja se sada seli u glavni grad Crne Gore, gdje se Podgoričanima pruža šansa da sa dvije eventualne domaće pobjede prvi put osvoje regionalnu titulu.

Ipak, Omić, koji je nastupao za reprezentaciju Slovenije, uoči sutrašnjeg meča u dvorani Morača (20 sati) naglašava da se Zvezda ne odriče odbrane trofeja.

- Ne smijemo da razmišljamo o onome što je bilo u prvoj i drugoj utakmici, već samo o onome što slijedi. Treba misliti pozitivno, bio sam uvjeren da dobijamo drugi meč.

Idemo u Crnu Goru da se borimo do kraja. Moramo da se isključimo i koncentrišemo na nas - rekao je Omić, prenose agencije.

Kao ohrabrenje za njegov tim Omić je izdvojio opravak iskusnog krilnog centra Pere Antića, koji bi trebao igrati u Podgorici. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.