ABA LIGA Uzavrela atmosfera u finalu plej-ofa

Napadnuti košarkaši Zvezde u Podgorici

Autor: Blic.rs
13.04.2018 09:46
A
A
A

Uzavrela atmosfera u finalu plej-ofa ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde dobila je epilog u četvrtak uvečer u Podgorici kada su verbalno i umalo fizički napadnuti košarkaši ''crveno-bijelih'', kapiten Branko Lazić i Alen Omić.

Po slijetanju beogradske ekspedicije na aerodrom u Golubovcima dočekao ju je veliki broj policije, da bi košarkaši beogradskog tima potom bili smješteni u hotelu "Podgorica".

Nekoliko mještana i navijača Budućnosti ušlo je u hotel i rečenicama "Prebit ćemo vas!" i "Zaklat ćemo vas!" prijetilo Laziću i Omiću.

Šef osiguranja Zvezdine ekipe udaren je laktom, ali, nasreću, ljudi iz uprave ''crveno-bijelih'', kao i policija koja je pazila na gostujuću ekspediciju, smirili su situaciju prije nego što je dodatno eskalirala.

Poslije 1-1 u Beogradu, treći meč finala ABA lige, koji se igra na tri pobjede, na programu je u podgoričkoj hali "Morača" ovog petka od 20 sati, a četvrti na istom mjestu u subotu od 21. Eventualna majstorica igrala bi se u Beogradu, u ponedjeljak od 19 sati.