USPJEH

Ismet Sejfić: Nadam se da ću ponovo doživjeti ovacije navijača u Skenderiji

A. Sa.

16.4.2018

Potencijalni bh. reprezentativac ponovo pruža odlične partije u Mađarskoj. U posljednjim utakmicama u dresu Jaszberina posebno je dobar bio protiv Paks Atoma (20 poena, 18 skokova, 2 as) te Soprona (23 poena, 24 skoka, 1 as).

- Drago mi je da sam se vratio u pravu formu. Sportista uvijek može bolje, ali nekada nije sve ni do nas. Nadam se da moje igre neće proći nezapaženo i da ću se ponovo naći na spisku selektora Vujoševića. Uvijek ću se truditi i davati maksimum i nadati se da ću ponovo u najdražem dresu doživjeti prelijepe trenutke kao protiv Slovačke, kada sam nakon odlične partije doživio ovacije navijača u Skenderiji – kaže Sejfić.

Ismet je bio presretan zbog velikog uspjeha Nemanje Gordića, koji je sa Budućnosti pobijedio Crvenu zvezdu i izborio plasman u Euroligu naredne sezone.

- Gorda je bio nevjerovatan. On je ponos svih Bosanaca i Hercegovaca. Pratio sam utakmice i naprosto je ubio Crvenu zvezdu. Svi sportisti žive za takve trenutke u karijeri. Mislim da je potpuno zasluženo proglašen MVP-om – kaže Ismet.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.