MODA

Organiziranje ormara i stil: Kako biti u trendu

Ako želite imati pod kontrolom svu odjeću koju imate, morate obavezno periodično napraviti čistku

Budite u trendu. Facebook

Z. K.

19.5.2024

Svi želimo izgledati trendi i moderno, ali često se pogubimo u moru odjeće kojom nas obasipaju sa svih strana. Najvažnije je držati se svog stila i ne bojati se ponekad i eksperimentirati s garderobom.

Neutralne boje 

Moda voli boje. Isto tako, zahtijeva i neutralne odjevne komade u vašem ormaru. Crna, smeđa, bijela, bež, mornarsko plava, siva...

Sve su to boje koje u većini slučajeva moraju biti baza koju ukrašavaju detalji. Neutralne boje su najbolje za profesionalnu odjevnu kombinaciju.

Slojevi 

Naučite se odijevati u slojevima. Ne samo da ćete istaknuti svoj stil već na ovaj način lako možete zamijeniti noćnu kombinaciju za dnevnu i obrnuto.

Čistka 

Ako želite imati pod kontrolom svu odjeću koju imate, morate obavezno periodično napraviti čistku gdje ćete dati, pokloniti ili baciti svu onu odjeću koja vam više ne treba jer vam više ne pristaje ili je stara.

Na taj način nećete stvarati haos u svom ormaru i bit ćete spremni za nove „krpice“.

Baza

 U svakom ormaru se moraju naći odjevni predmeti koji idu kao svojevrsna „baza“ za sve ostalo. To su oni komadi koje nosite svaki dan i na račun kojih kombinirate dalje. Dobre traperice, bijela košulja, crne salonke, „mala crna haljinica“, vesta neutralne boje, džemper, ravne cipele, suknja visokog struka, udobne hlače i nakit. Uz to ide i dobra torba, kaput i večernja haljina. Samo s tim ste napravili pun pogodak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.