"ŠTA RADIMO U ENGLESKOJ"

Britanac na 28 dana otišao u hotel s pet zvjezdica u Tursku: "Jeftinije od stanarine"

Objasnio je da 28 dana u tom hotelu košta 944 funti , dok za svoj stan u Mančesteru mjesečno plaća 950 funti

Britanac Džoš. Tik Tok

D. R.

20.2.2024

Britanac Džoš Ker (Josh Kerr) na TikToku je objavio video u kojem je ispričao da je odlučio provesti 28 dana živeći u hotelu i spa odmaralištu s pet zvjezdica u Antaliji. 

Objasnio je da 28 dana u tom hotelu košta 944 funti (oko 1100 eura), dok za svoj stan u Mančesteru mjesečno plaća 950 funti (oko 1110 eura).

@joshkerr0 HOW IS THIS POSSIBLE!? Yet again I ask myself why am I still in England? Its literally cheaper to live in a 5 star resort than it is to live in Manchester… #fyp ♬ original sound - Josh Kerr

Ispričao je da cijena boravka u Turskoj zapravo uključuje i njegove povratne letove plus piće i obroke u hotelu te mogućnost korištenja pet bazena. Također, kaže da hotel ima nekoliko barova i restorana, spa centar i prostor za zabavu te je udaljen samo 300 metara od plaže. U Velikoj Britaniji je, tvrdi, 1110 eura platio samo kiriju i režije i nije uživao u luksuzu. 

@joshkerr0 The next 28 days with @On the Beach are going to be crazy 😂 Make sure you follow to see what I’m getting up to living in a 5 star all inclusive resort for the next MONTH 👀 #ad ♬ original sound - Josh Kerr

- Ovdje dobijete doručak, ručak, večeru, piće, grickalice... Šta radimo u Engleskoj?" rekao je Džoš u videu koji je u jednom danu skupio više od milion pregleda.

@joshkerr0 Replying to @😒L ♬ original sound - Josh Kerr
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.