DRUGU GODINU ZAREDOM

Ovaj grad u Hrvatskoj proglašen je najboljom destinacijom za grupna putovanja

U kategoriji su se našle destinacije kao što su: Italija, Cabo San Lucas u Meksiku, Kostarika i Napa Valley u Kaliforniji

Hrvatsko primorje. Platforma X

D. R.

17.5.2024

Američki magazin Global Traveler organizirao je u Philadelphiji 12. godišnju dodjelu nagrada Leisure Lifestyle Awards, a čitatelji ovog popularnog magazina drugu godinu zaredom izglasali su Dubrovnik kao najbolje odredište za grupna putovanja - Best Leisure Destination for Groups. Nagradu je preuzela Ela Urlić-Jakić iz Predstavništva HTZ-a u SAD-u.

- Priznanja poput ovoga potvrđuju odličnu poziciju Hrvatske na turističkoj karti svijeta. Drago nam je što smo ponovo prepoznati kao kvalitetna, atraktivna i održiva destinacija te što je aktuelni šampion hrvatskog turizma, grad Dubrovnik, zauzeo vodeće mjesto u društvu globalno popularnih i renomiranih destinacija - izjavio je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

U kategoriji u kojoj je Dubrovnik zauzeo prvo mjesto našle su se destinacije kao što su: Italija, Cabo San Lucas u Meksiku, Kostarika i Napa Valley u Kaliforniji. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.