NOGOMET

Zbog Kavanija i Emerija: Nejmar u suzama napustio konferenciju za medije

Avaz.ba

11.11.2017

Najskuplji fudbaler na svijeta, Brazilac Nejmar (Neymar) potpuno je "pukao" nakon utakmice u kojoj je Brazil pobijedio Japan sa 3:1, a koja je odigrana u Francuskoj.

Nejmar je sa selektorom Brazila Adenorom Leonardom Bačijem (Bacchi), poznatijim kao Tito, bio na konferenciji za medije nakon utakmice, a uslijedila su pitanja oko statusa u Pariz Sen Žermenu i špekulacija da je u svađi sa trenerom Unai Emerijem (Emery), saigračem Edinsonom Kavanijem (Cavani), te da želi da napusti klub, piše Informer..

Novinari su ga pitali da li je sretan u Parizu, da li je odlazak iz Barcelone greška, a u njegovu zaštitu stao je Tite.

- Slušao sam mnogo puta kako i ja sam imam problema sa Nejmarom i smučilo mi se. Svima nam se smučilo. Znam da bi, da zaista imamo probleme, on imao pristojnosti da dođe u svlačionicu i popriča sa svima o tome - rekao je Tite i dodao:

- Nismo savršeni. Mi smo ljudska bića. Nekad promašimo i odreagujemo na pogrešan način. Radio sam to i ja. Da li je pogrešno? Jeste, ali mnogo tu faktora igra ulogu. Vodite samo računa da ne generalizujete. Vodite računa o karakteru i prirodi čovjeka. Ja lično, mogu da govorim samo o velikom Nejmarovom srcu - istakao je Tite, nakon čega je Nejmar počeo da plače, a potom je ustao i bez riječi napustio konferenciju za medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.