NOGOMET

"Avaz" saznaje: Terim poslao e-mail i traži razgovore s čelnicima NSBiH na višem nivou

A. S.

18.12.2017

Fatih Terim, kandidat za selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, poslao je e-mail Tariku Hodžiću, u kojem se navodi da je zainteresiran za preuzimanje "Zmajeva" te da istovremeno traži razgovore sa čelnicima Nogometnog saveza BiH na višem nivou, saznaje "Avaz".

Terim se početkom decembra u Istanbulu sastao s Komisijom za imenovanje novog selektora reprezentacije BiH u sastavu Sead Kajtaz i Zvjezdan Misimović, a s njima je u Turskoj bio i proslavljeni bh. nogometaš Tarik Hodžić, nakon kojeg je tražio nekoliko dana da razmisli o odluci. 

Poznati turski stručnjak je još prošle sedmice trebao Nogometnom savezu BiH dostaviti konačan odgovor. Odluku je prolongirao zbog porodičnih problema, jer je, kako saznajemo, bio zauzet obavezama oko bolesne majke. 

Nakon što su ti porodični problemi s majkom iza njega, Terim je poslao e-mail Hodžiću u kojem je, između ostalog, naveo da ga raduje interesovanje NSBiH, očekujući da što prije dobije odgovor. 

- Da, Terim je poslao e-mail Hodžiću na njegovu adresu, a u narednim danima ćemo mu sigurno i odgovoriti, kada njegovu poruku prenesemo čelnicima NSBiH i kada saznamo njihov konačan odgovor - kazao je za "Avaz" izvor blizak NSBiH.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.