NOGOMET

Real objavio snimak iz svlačionice: Ramos bez odjeće, Modrić na podu, ali hit je Zidanova motivacija

Index.hr

12.2.2018

Madridsju Real na svom je Facebooku objavio sjajan snimak svlačionice u poluvremenu prošlogodišnjeg finala Lige prvaka protiv Juventusa (4:1).

Momčadi su na odmor otišle pri rezultatu 1:1 nakon što je Ronaldo u 20. minuti doveo Real u vodstvo, a Mandžukić sedam minuta kasnije fantastičnim škaricama zabio za 1:1. Realov trener Zinedin Zidan (Zinedine Zidane) je pri ulasku u svlačionicu samo kratko rekao igračima da se malo odmore pa da će onda razgovarati. Francuz je izašao i nije ga bilo tačno sedam minuta. Za to vrijeme je Modrić na pod rasprostro ručnik na koji je sjeo, a Sergio Ramos se skinuo do gola, a nakon njega i Dani Carvajal. 

"Dečki, moramo se samo čvršće braniti, to je najvažnije. Lako ćemo kasnije napasti, ali moramo se dobro braniti. Ajde, ajde, niko nije rekao da će biti lako. Bit će muka do kraja i moramo se na to pripremiti", rekao je kapiten, dok su Marselo (Marcelo) i Isko (Isco) tu i tamo nešto dobacili.

"Samo dvije stvari. Ovo je finale. Znamo da je i njima ova utakmica jako teška. Najvažnije je da budete agresivniji u obrani. Puno agresivniji, ali to ne znači da morate dobiti karton. Samo malo agresivniji kad nemamo loptu. Oni igraju 4-4-2 s Alvesom i Mandžukićem visoko. Moramo ih gurnuti nazad. Isko, moraš stajati uže na lijevoj strani. Kad imamo loptu moramo biti strpljivi i gledati kako da što prije odigramo na krila. Marselo i Dani, vi morate stajati više. Luka, češće idi prema gore, a ti Isko, kad prebacujemo strane, traži prolaz kroz njihove linije. Kristijano (Cristiano), ubacuj se iza Benzeme i podignite malo tempo. Nemojte ići samo kroz sredinu, nego prebacujte stranu. Jedna, druga, jedna druga. Ajde, samo mirno, imajte na umu da ćete se namučiti jer je ovo finale. Ali, gol će doći", rekao je Zidan i aplaudirao, nakon čega je uslijedio gromoglasni aplauz svlačionice. 

Slučajno ili ne, Real je u drugom poluvremenu izgledao puno bolje i s tri gola deklasirao Italijane te osvojio 12. naslov prvaka Europe.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.