NOGOMET

Kutinju lopovi obili kuću

N. R.

22.2.2018

Fudbaleru Barcelone Felipe Kutinju (Cutinho) su se ovih dana desila dva peha - prvo mu je pauk odnio automobili „audi Q7“ u centru grada, da bi mu samo nekoliko sati kasnije nepoznati počinioci obili kuću u kojoj živi otkako je došao u Kataloniju. 

Kako prenose katalonski mediji, Kutinjo nije mogao da vjeruje kakav prizor ga je dočekao kad se vratio kući, vidio je haos po sobama jer su lopovi preturali po svim prostorijama kako bi našli nešto vrijedno. 
Uviđajem je ustanovljeno da su provalnici ušli u kuću tako što su se najprije popeli na susjedni objekat koji je u izgradnji, pa s njega preskočili do terase jedne od prostorija koju koristi fudbaler. Za sada nije poznato kolika je šteta napravljena brazilskom fudbaleru i šta su vrijedno ukrali iz kuće. 

Zanimljivo je da mu je prva u pomoć pritekla supruga Luisa Suareza, saigrač iz tima, koja je odmah ponudila da se presele u njihovu kuću iz sigurnosnih razloga. Policija se još nije obratila javnosti, a kako pišu katalonski mediji, u narednih nekoliko dana objaviće detaljnije informacije o tome šta je konkretno ukradeno iz Kutinjove kuće i u kom pravcu će ići istraga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.