NOGOMET

Odgođena utakmica Osijeka i Intera

Index.hr

2.3.2018

Iako se vremenske prilike u Hrvatskoj polako popravljaju, to se još ne vidi na prvoligaškim nogometnim stadionima. Danas je službeno odgođena utakmica Osijeka i Intera.

Dvoboj se trebao igrati u subotu u Gradskom vrtu od 17 sati, no, zbog najavljenih vremenskih uvjeta, utakmica je odgođena za srijedu, 14. marta, od 15.30 sati.  

- Nova količina snježnih padavina i prije svega zamrznuti teren kojeg je praktički nemoguće pripremiti za igru, ne dopuštaju duel osiječkog i zaprešićkog prvoligaša jer za nogomet naprosto nema uvjeta, kao ni za gledaoce na tribinama. Tokom noći s četvrtka na petak pao je novi snijeg, a u jutarnjim satima stvorila se prava ledena kora na svim površinama, pa tako i na terenu našeg stadiona. Bijelo-plavi ne mogu ni trenirati u takvim okolnostima, a kamoli igrati takmičarske dvoboje. Stoga je komesar za takmičenje HT Prve lige Josip Brezni donio jedinu moguću i logičnu odluku, odgodivši pomenuti susret, stoji u saopćenju kluba.

Zbog Lige prvaka utakmica se ne može igrati u kasnijem terminu jer se te srijede već od 18 sati sastaju Bešiktaš i Bayern.

Ostali dvoboji 24. kola 1. HNL za sad nisu upitni. Istra 1961 i Cibalia otvaraju kolo danas od 18 sati u Puli. U subotu će Hajduk na Poljudu dočekati Rudeš, a u nedjelju igraju Dinamo i Slaven Belupo, te Rijeka i Lokomotiva.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.