NOGOMET

Klop tvrdi: "Bio je penal", a Murinjo odgovara: "Ne zanima me šta drugi misle"

Avaz Sport

10.3.2018

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo rekao je da je njegova ekipa zaslužila pobjedu protiv Liverpula.

"Crveni Đavoli" su golovima Markusa Rašforda slavili u 200. derbiju Premier lige.

- Junajted je bio bolji u prvom, Liverpul u drugom poluvremenu, ali naše poluvreme je bilo opasnije, dok je u drugom Liverpul imao kontrolu lopte, a mi kontrolu bez lopte. Pa naša ekipa ima kontrolu, čak i u prekidima, kornerima, opasnim situacijama. Zaslužili smo pobjedu - rekao je Murinjo i dodao:

"Protiv Liverpula, ako imaš loptu i igraš loše, u problemu si. U drugom su nas dijelu pritisnuli, ali zadržali smo kontrolu. Ako neki misle da nismo zaslužili, ne zanima me. Malo smo umorni, imamo novu utakmicu u utorak i briga me šta drugi govore, momci i ja smo sretni", zaključio je Žoze.

Junajted je došao do 20. pobjede ove sezone, čime su već nadmašene prošla i pretprošla sezona, a izjednačena je ona 2014/15. godine.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da je njegova ekipa imala dobrih trenutaka na ovom meču.

- Moramo bolje da se branimo u tim situacijama. Uvijek možeš da izgubiš duel od Romelua Lukakua, ali ne možeš da ostaviš prazan gol. Imali smo puno dobrih trenutaka, u dva takva u prvom dijelu mogli smo bolje da završimo, a onda smo hvatali zaostatak, što je teško protiv Mančester Junajteda.

A onda se dotakao i sudija:

"Bio je čisti penal Felainija na Maneu".

Rezultati by SofaScore
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.