NOGOMET

Olgun: Ostajem u Čeliku bez obzira na sve

Piše: D. J.

15.3.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Foto: D. Jurišić

Večeras je u Zenicu stigla delegacija iz Turske u kojoj su bili gradonačelnik grada Bolu Aladin Jilmaz (Alaaddin Yilmaz) te predsjednik nogometnog kluba Boluspor, člana turske TFF 1 lige Nedžib Čarikći (Necib Crikci) kao i investitor u zenički klub Ajdin Olgun (Aydin). Trening prvotimaca zajedno sa njima posmatrao je i zenički gradonačelnik, Fuad Kasumović.

Okupljenim novinarima se obratio Olgun i još jednom istakao da ostaje u Čeliku bez obzira na sve.

- Ovdje smo i trudimo se da podignemo Čelik što je više moguće. U zadnja 3 mjeseca smo preživjeli dosta toga, to je dovoljno da se napiše diplomski rad na temu: Kako uništiti sportski kolektiv. Ali imamo dovoljno snage da se borimo i riješimo sve ovo –rekao je Olgun.

Na pitanje ostaje li i dalje u Čeliku u slučaju da igrači ne uspiju izboriti opstanak, Olgun je odgovorio da će i dalje biti na Bilinom polju.

- Niti jedan posao nisam ostavio na pola, uvijek sam išao do kraja. Ako dođe do toga da ispadnemo iz Premijer lige, ostajemo ovdje i samo ćemo se još više truditi u svom poslu - rekao je na kraju Olgun.

Posebno je istakao zahvalnost prema dvoje dugogodišnjih uposlenika Čelika, Amri Karapandžić i Enesu Dilaveru na njihovom radu u klubu.

Slobodan ulaz protiv GOŠK 

Prema najavama sa Bilinog polja, ulaz na prvenstvenu utakmicu u kojoj Čelik dočekuje ekipu GOŠK-a iz Gabele bit će besplatan za sve gledaoce na stadionu Bilino polje. Na ovaj način se Olgun želi zahvaliti zeničkoj publici na dosadašnjoj podršci.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.