RAZGRAD

"Zmajevi" spremni za meč, Prosinečki otklonio i posljednje dileme

A. S.

23.3.2018

MMi smo spremni za utakmicu. To u jednom dahu kažu naši nogometni reprezentativci koje smo kontaktirali u Razgradu i koji danas trebaju od 18 sati u "Ludogorec Areni" igrati prijateljski susret s Bugarskom.

Bugari su kazali da su očistili snijeg sa terena i da su poduzeli sve da se meč odigra. Na terenu je bilo jučer više od 20 centimetara snijega. Vrijedni domaćini su učinili sve da se teren pripremi za večerašnje odigravanje prijateljskog susreta.

- Što se nas tiče, nema nikakve dileme da li će se susret igrati. Imamo informacije i da su domaćini učinili sve da teren bude spreman. Jedino da sada dođe do snježnog kolapsa, ali za to su male šanse, jer je snijeg prestao da pada - kazali su za Avaz Sport iz našeg tabora.

Kako saznajemo, medicinski tim na čelu sa prof. dr. Reufom Karabegom nema većih problema i svi igrači spremni za današnji izazov.

- Svi igrači su zdravi i na raspolaganju selektoru Robertu Prosinečkog - potvrdio je prof. dr. Karabeg.

Prema informacijama s lica mjesta, nije upitan ni nastup Edina Džeke, i pored toga što su iz Rome tražili da ga NSBiH oslobodi obaveza ili da odigra susrete sa Bugarskom i Senegalom sa smanjenom minutažom na terenu.

Naš kapiten bi trebao predvoditi napad "Zmajeva" u Razgradu.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.