NOGOMET

Ovako nešto može izjaviti samo Klop: Svi igrači Liverpula trebaju se skinuti goli zbog Salaha

Avaz Sport

19.4.2018

Otkako je došao iz Rome, Mohamed Salah zabio je u Liverpulovom dresu 40 pogodaka u svim takmičenjima.

Nije zato ni čudno što svi samo bruje o njemu. Menadžeru Jirgenu Klopu (Jürgenu Kloppu) to se čak i sviđa, jer ostali, a i on, mogu raditi u relativnom miru.

- Imamo zaista dobru grupu igrača, a svi oni vole Salaha i nisu zavidni zbog pažnje koja mu se posvećuje, ističe Klop koji otkriva jednu anegdotu s treninga uoči utakmice s Mančester sitijem u Ligi prvaka.

- Kad smo izašli na travnjak kako bismo odradili trening uoči Sitija, rekao sam igračima: Hajmo se pojaviti goli na terenu, ionako niko neće primijetiti! Svi samo gledaju u Salaha...

Liverpul je preskočio Siti u četvrtfinalu, sad ga u polufinalu LP-a čeka Roma.

- Ne mislim da će uzbuđenje oko Salaha biti manje. Ali to je u redu, kaže Klop.

Upravo suprotno, Salah je u Liverpul došao iz Rome i italijanski mediji će ga "pokidati" kad dođe na Čizmu. Ali Klopa to ne dira previše, na pameti mu je samo momčad. Kao cjelina.

- Toliko pozitivnih stvari ima kod nas u svlačionici. Baš smo momčad i držimo se zajedno. Imamo veliku priliku stvoriti nešto veliko za budućnost. Još smo mladi i puni potencijala. Imam dojam da su svi sretni što su dio ovoga, kaže njemački trener čija je momčad predstavila i novi domaći dres za sezonu 2018/19.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.