NOGOMET

Prelijepa Majda ostavlja bez daha: Sjajna rukometašica u neobičnom izdanju

Kolektiv.me

9.2.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Sjajnim igrama na terenu, Majda Mehmedović je davno dokazala zašto je jedna od najboljih rukometašica Crne Gore.

Iako mlada, ova prelijepa i talenotvana Baranka iza sebe već ima niz trofeja i medalja, pa čak i onu olimpijsku, koju je sa rukometnom reprezentacijom Crne Gore osvojila na OI u Londonu 2012. godine, piše Kolektiv.me.

Kako ističe, rukomet je oduvijek bio njena najveća ljubav.

"I od prvog koraka na rukometnom terenu, znala sam da je to ono sa čime ću se baviti. Jako rano sam počela da igram na profesionalnom nivou u ŽRK Budućnost, gdje sam igrala 12 godina. U Podgorici i u klubu Budućnost sam imala najljepše godine, stekla najbolje prijatelje osvojila mnogo trofeja, što ekipnih i individualnih, kako sa plavom bojom kluba tako i sa reprezentacijom Crne Gore“, naglašava Majda.

Ipak, za nju je došlo vrijeme za nove izazove na profesionalnom planu.

Tako je 2016. godine potpisala za klub Csm Buchurest, željna novih iskustava.

"Mislim da jos imam mnogo toga da pokažem na terenu. Sebi uvijek postavljam visoke ciljeve i nadam se da ću ih ostvariti“, kaže Majda.

Iako smo navikli da je viđamo u sportskim izdanjima, Majda kao i svaka dama veliku pažnju posvećuje svom izgledu, a da se ispred objektiva jednako dobro snalazi kao na terenu, pokazala je u ovom modnom editorijalu, koji je zabilježio fotograf Adnan Alomerović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.