OFK Beograd pobjednik Memorijalnog turnira "Dr Milan Jelić"

Avaz.ba
03.10.2017 22:22
A
A
A

Beogradski Fudbalski klub "OFK Beograd" pobjednik je Memorijalnog fudbalskog turnira "Dr Milan Jelić" održanog u Modriči u znak sjećanja na nekadašnjeg predsjednika Republike Srpske i predsjednika Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Beograđani su boljim izvođenjem jedanaesteraca u finalu odigranom večeras savladali ekipu "Zvijeda 09" iz Etno-sela Stanišić kod Bijeljine. 


Sarajevo četvrto

Treće mjesto pripalo je Fudbalskom klubu "Alfa Modriča", koji su poslije rezultata 1:1, bili uspješniji u izvođenju jedanaesteraca od Fudbalskog kluba "Sarajevo" iz Sarajeva.

Pehar u trajno vlasništvo i Prelazni pehar fudbalerima "OFK Beograd" uručio je predsjednik kluba "Alfa Modriča" Petar Jelić.

On je zatvarajući manifestaciju, na kojoj su učestvovali kadetski timovi jedanaest fudbalskih klubova iz Srbije, BiH i Republike Srpske, rekao da je prezentovan dobar fudbal i fer nadmetanje mladih fudbalera.

Za najboljeg igrača na turniru proglašen je Nikola Stanković, kapiten pobjedničkog tima.

Dvodnevni turnir, koji je održan po osmi put organizovao je Fudbalski klub "Alfa Modriča" na stadionu, koji nosi ime Milana Jelića, bivšeg predsjednika fudbalskog saveza RS i BiH.

Odlična organizacija 

Na turniru su nastupile mlađe selekcije fudbalskih klubova "OFK Beograd" i "Crvena zvezda" iz Beograda, "Zvijezda" iz Gradačca, "Sarajevo" iz Sarajeva i "Bratstvo" iz Gračanice, te klubova "Ozren" iz Petrova, "LJubić" iz Prnjavora, "Sloga" iz Doboja, "Borac" iz Šamca, "Zvijezda 09" iz Etno-sela Stanišić kod Bijeljine i domaćina "Alfa Modriča".

Organizaciju turnira podržao je kabinet predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i načelnik opštine Modriča Mladen Krekić.