OSTALI SPORTOVI

Brejdi je odbio otići na prijem u Bijelu kuću zbog Ivanke Tramp

Avaz.ba

22.9.2017

Izgovarajući u intervjuu za portal TMZ svoju tezu, koja je snažno odjeknula u američkoj javnosti, Entoni Skaramući (Anthony Scaramucci), donedavni saradnik predsjednika Donalda Trampa (Donalda Trumpa), dvaput je upotrijebio riječ "možda", što daje povoda sumnji u vjerodostojnost izgovorenog, ali koga briga za to...  

Amerikanci su u šoku, u nevjerici, nakon što su čuli priču o ljubavnoj vezi Toma Brejdija (Toma Bradyja), quaterbacka New England Patriotsa, i Ivanke Tramp, Prve Kćeri SAD-a.

Dakle, Patriotsi su osvojili Super Bowl, predsjednik je pozvao cijelu ekipu na prijem u Bijelu kuću, a Brejdi, najveća zvijezda tima, ali i jedna od najvećih sportskih zvijezda u SAD-u uopće, nije se pojavio. 

Službeno je to obrazložio "porodičnim razlozima", ali Skaramući tvrdi kako je zapravo razlog bila ljubomora prekrasne manekenke Žizel Bundćen (Gisele Bündchen), Bradyjeve supruge. I ona je, tvrdi bivši Trampov direktor komunikacija, znala za "kratku seksualnu vezu Ivanke i Toma tokom 2009". Pa nije željela da se njen suprug susreće s bivšom djevojkom, ljubavnicom ili kako se to već zove. Možda.

- Možda ga je željela zaštiti od neugodnih susreta pa se zato usprotivila Brejdijevoj posjeti Bijeloj kući. Možda je ranije nešto imao sa Ivankom ili s nekim drugim, ko zna - rekao je.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.