OSTALI SPORTOVI

Svjetski priznata edukacija ponovo u Sarajevu: Polaznici dobivaju znanje i kartu za ulazak na svjetsku fitness-scenu

Piše: N. Kr.

16.10.2017

STC TRX Edukacija (Suspension Training Course) je jednodnevna TRX edukacija i predstavlja svoj prvi korak putovanja kroz karijeru TRX instruktora.

Osnivač Fitness-studija "Transform Sarajevo" i licencirani TRX instruktor Adnan Baždarević, za Avaz.ba kazao je da je ovo treća po redu edukacija koju organizira "Transform Sarajevo".

- "Transform Sarajevo" po treći put organizira edukaciju za TRX. Svjetski priznata licenca za rad sa jednim od najpopularnijih rekvizita iz domene fitnesa i funkcionalnog treninga. Ova edukacija će polaznicima, osim neophodnog znanja, otvoriti i vrata svih svjetskih fitnes-centara – rekao nam je Baždarević.

Nakon završene STC TRX Edukacije polaznici će steći neophodna znanja za pravilno, efikasno i bezbjedno korištenje TRX Trening Sistema koji za cilj ima postizanje što boljih željenih rezultata, bez obzira na to da li se radi o profesionalnom sportu ili rekreaciji.

Također, STC TRX Edukacija se sastoji iz praktičnog i teorijskog dijela, a po završetku edukacije polaznici će dobiti svjetski priznatu licencu za TRX L1 (Level 1) instruktora.

Prijaviti se mogu svi zainteresirani, a detaljnije informacije možete pronaći ovdje.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.