OSTALI SPORTOVI

Talentovani Adis Halilović potpisao za RK Vogošću

Avaz.ba

10.1.2018

U prostorijama RK "Vogošća PH" u prisustvu predsjednika kluba Fetaha Kadrića potpisan je četverogodišnji ugovor sa novim igračem Adisom Halilovićem.

Adis Halilović, desni bek, dolazi iz Škole rukometa „Sedmerac“ sa kojim RK „Vogošća“ ima odličnu saradnju.

- Radi se o veoma perspektivnom i talentovanom mladom igraču koji se uklapa u strategiju razvoja našeg kluba. Ovom prilikom se zahvaljujem školi rukometa „Sedmerac“ i trenerima, koji su i bivši igrači RK „Vogošća PH“, Seadu Lagumdžiji i Sanjinu Kolakoviću na saradnji. Drago mi je što će Adis biti dio našeg kolektiva, naše velike porodice, i nema sumnje da će svojim radom i trudom pokazati svoje kvalitete i opravdati naše povjerenje – rekao je Kadrić, a prenosi zvanična stranica RK Vogošća.

Ovaj šesnaestogodišnjak nije krio sreću i kaže:

- Čast mi je i zadovoljstvo što ću biti dio ekipe RK Vogošća PH. Želim da još više napredujem i da se dokažem. Već poznajem sve igrače i neće mi biti teško uklopiti se u ekipu. Trudit ću se da svojim radom i igrom opravdam povjerenje Uprave kluba, trenera i svojih saigrača. Ovu priliku bih iskoristio da se zahvalim svojim trenerima iz škole rukometa „Sedmerac“, Seadu i Sanjinu na svemu što su mi pružili - rekao je Halilović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.