OSTALI SPORTOVI

Francuskoj klizačici ispale grudi: Ostaje bez zlata?

Avaz Sport

19.2.2018

Francuska klizačica Gabrijela Papadakis (Gabriella, 22) dugo se spremala za nastup u Pjengčangu sa svojim partnerom Giljemom Sizeronom (Guillaume Cizeron).

Oni su najavljeni kao favoriti za medalju i taj se performans pratio pažljivo kroz prijenos u njihovoj zemlji. Sve je bilo savršeno uz Šeranov hit „Shape of you“ do trenutka kada je zakazala njena garderoba. U prvi plan stigla izašle su njene grudi i tu više nije bilo povratka.

Nije to bilo stidljivo 'provirivanje'... Daleko od toga, sve se vidjelo! Za Gabriellu je to najveća noćna mora.

- To me baš omelo, to mi je najgora noćna mora koja se mogla dogoditi na Igrama. Nisam imala izbora nego nastaviti dalje i to sam i napravila. Mogu biti ponosna na nas, jer smo ipak na kraju sjajno sve odradili - rekla je nakon svega.

Unatoč velikom problemu i dalje su u igri za zlato. Kanadski par Virte-Mor uoči finala drže prvu poziciju, a suci su im morali oduzeti i bod jer pravila nalažu da ukoliko klizači na ledu izgube neki dio odjeće mogu izgubiti jedan bod. 


- Pa to je baš frustrirajuće, mi nismo krivi za to što se dogodilo. To je do kostima, glupo je ispalo i baš smo razočarani - rekao je Sizeron.

U većini zemalja puštala se uređivana snimka nastupa gdje se ovaj detalj nije mogao primijetiti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.