TEORIJA KRUŽI INTERNETOM

Je li lijepa markiza kriva za tajanstveni nestanak Kejt Midlton

Kako se već pisalo, njih dvoje su viđeni još 2019. godine, a kako su čak objavili neki britanski mediji, zajedno su proveli i prošlo Valentinovo

Sarah Rouz Henberi. IMDb

D. R.

12.3.2024

Kraljevska porodica ovih je dana u fokusu zanimanja britanske javnosti i medija, a tema koja sve zanima je šta se događa s Kejt Midlton (Kate Middleton).

Britanska javnost i dalje raspravlja gdje je nestala supruga princa Vilijama (William), a dodatne je brojne teorije potaknula i sporna fotografija koju je omiljena princeza 'doradila' na svoj način pa su je pojedine agencije na kraju i povukle.

U ovom se trenutku pojavila i nevjerovatna teorija koja kaže kako je za Kejtino povlačenje iz javnosti zapravo kriva 'ljubavnica' princa Vilijama, lijepa markiza od Cholmondeleya, Sarah Rouz Henberi (Rose Hanbury), koja je viđena u automobilu s princom.

Brojne teorije

Kako se već pisalo, njih dvoje su viđeni još 2019. godine, a kako su čak objavili neki britanski mediji, zajedno su proveli i prošlo Valentinovo!

Nakon što je u januaru bila na operaciji abdomena, Kejt više nije nijednom viđena u javnosti, a u međuvremenu su se pojavile bezbrojne teorije.

Ipak, u ponedjeljak su fotografi napokon snimili Kejt kako napušta dvorac Windsor i sa suprugom, princem Vilijamom, odlazi u Westminster Abbey. Ipak, glava joj je bila okrenuta u stranu i kamere joj nisu uhvatile lice su se odmah pojavile razne teorije na društvenim mrežama budući da je vrlo neobično da Kejt sad odjednom izbjegava fotografe i snimatelje.

Priča o aferi

Jedan je korisnik na X-u odmah iskomentirao:

- To nije Kejt Midlton u autu. Ona nikada nije bježala od kamera. Čak i kad je čekala deset godina da je Vilijam zaprosi. To je Rouz Henberi, Vilijamova ljubavnica - napisao je.

Priče o njihovoj aferi počele su još 2019. godine, kad su princ i Rouz Henberi, koja je inače Kateina bliska prijateljica, viđeni na romantičnoj večeri.

Ipak, tim glasinama stale su na kraj dvije 'suparnice' Kejt i Sarah Rouz, kad su se u avgustu prošle godine viđene kako se zabavljaju na glazbenom festivalu u Norfolku.

Inače, Lady Sarah Rouz Henberi pripada uglednoj engleskoj aristokraciji, a nekad je bila i model te se bavila političkim istraživanjima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.