DRAMA IZA KULISA

Kejt oči u oči s Vilijamovom navodnom ljubavnicom: Pogledajte izraze lica koji otkrivaju sve

Šta se zaista zbivalo na ovom događaju, nećemo znati, ali je mnoge navelo da pomisle da je povezano s nestankom Kejt Midlton iz javnosti

Vilijam, Kejt i Rouz. Platforma X

D. R.

16.3.2024

Sve glasnije odzvanjaju navodi da je princ Vilijam (William) prevario Kejt Midlton (Kate Middleton), voljenu princezu od Velsa, s Rouz Hanberi (Rose Hanbury) - markizom od Čolmondelija. U jeku tih glasina, na društvenim mrežama su se pojavile fotografije na kojoj su prikazane Kejt i Rouz zajedno. Nastale su 2016. godine i mnogo otkrivaju o odnosima u ovom navodnom ljubavnom trouglu.

Fotografije su nastale tokom svečanosti Fondacije Hauton Hol 22. juna 2016. Tada su Kejt Midlton i princ Vilijam uživali u obroku od pet jela, s brojnim drugim članovima kraljevske porodice.

Kejt, Vilijam i Rouz

Ali, iza kulisa se odvijala prava drama.

Na fotografijama koje se sada mogu naći, prikazana je Kejt kako razgovara s Vilijamovom navodnom ljubavnicom Rouz Hanberi. I on je tu, tačno između njih dvije.

Međutim, na drugim fotografijama s istog događaja koje su objavljene vidi se Kejt kako stoji između Vilijama i Rouz. Ovdje su zabilježeni pogledi koji brinu mnoge.

Naime, Kejt sa poluosmijehom gleda u Rouz, ona čvrsto drži čašu u ruci i čini se da gleda u pod – sve kako bi izbjegla Kejtin pogled. Za to vrijeme, princ Vilijam s čudnim izrazom lica gleda u obje.

Šta se zaista zbivalo na ovom događaju, nećemo znati, ali je mnoge navelo da pomisle da je povezano s nestankom Kejt Midlton iz javnosti.

Skandal s fotografijom

Sve ovo se dešava nakon što se princeza od Velsa ponovo našla u središtu svjetske pažnje zbog fotografije. Ona je objavila fotografiju s djecom za Dan majki, za koju će se ispostaviti da je montirana.

Neposredno nakon objavljivanja, fotografija je povučena zbog sumnje da je editovana.

Sama Kejt se ubrzo oglasila i izvinila se zbog incidenta. Kako je navela, kao fotograf amater nekada eksperimentiše s editovanjem i tako je došlo do zbrke.

Fotografija objavljena na Dan majki. Platforma X

Ovo nije bilo dovoljno da smiri i uvjeri Veliku Britaniju da je voljena princeza od Velsa dobro, nakon iznenadne abdominalne operacije u januaru.

Od tada nije viđena u javnosti, a palata se nadala da će ova fotografija zadovoljiti znatiženju i prekinuti glasine o njenom zdravlju, ali i o Vilijamovoj navodnoj prevari.

Dogodilo se suprotno, histerija je sve veća.

Ko je u automobilu – princeza ili ljubavnica

Tako su paparaci ubrzo dobili priliku da objave novu navodnu fotku Kejt, i to u automobilu sa Viijamom. Lice žene se na fotki ne vidi, sem da joj je fotka pokupljena u punđu i da iz profila liči na Kejt.

Ali, iz profila liči i na Rouz, što su primetili Britanci, izražavajući sumnju da je zapravo sa Vilijamom u kolima njegova navodna ljubavnica.

Palata je tada navela da je princ od Velsa pošao na zvanični događaj s kraljicom Kamilom, dok Kejt ima „privatne obaveze“.

Ko je Rouz Hanberi

Markiza od Čolmondelija, Sara Rouz, godinama je hvaljena zbog svog stila, izazivajući divljenje gdje god se pojavi, uključujući i vjenčanje princa i princeze od Velsa. Ipak, kako javnost od decembra nije vidjela Kejt Midlton, počele su da kruže razne teorije zavjere. Jedna od njih je da je razlog „nestanka“ princeze upravo Sara Rouz Čolmondeli, za koju se već nekoliko mjeseci priča da je ljubavnica princa Vilijama.

Bivša manekenka (39) radila je za konzervativnog poslanika Majkla Gouva, ali sada vodi imanje svog muža, Dejvida Roksevidža, 7. markiza od Čolmondelija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.