SAGA

Melina Džinović nakon razvoda promijenila prezime: Šuška se da uživa u romansi s drugim muškarcem

Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, kazao je Haris Džinović

Promo

Z. K.

19.3.2024

Modna kreatorka Melina Džinović i pjevač Haris Džinović se razvode poslije 22 godine ljubavi i dvoje djece. Melina Džinović je nakon razvoda od Harisa odlučila da promijeni prezime. Modna dizajnerka je vratila svoje djevojačko prezime Galić, jer nije željela da zadrži Harisovo.

Čeka da promijeni dokumenta

Ona čeka da promijeni dokumenta i dobije papir da su zvanično razvedeni, piše "Blic".

Podsetimo, Haris je ostao u vili, koju je godinama gradio po svojoj želji, na Senjaku s djecom, dok je Melina, kako je on ispričao, svojom odlukom napustila njihov dom.

- Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško prije godinu, godinu i po, jer mi se razbija porodica - naveo je on.

Na pitanje da li postoji mogućnost za pomirenje, bio je kratak i izričit: „Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje - ne, mislim, šta ja znam, slomiti hljeb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? - rekao je Haris za "Unu".

Podsjetimo, Melina i Haris ušli su u vezu 2002., dok je ona bila na studijama, a vjenčali su se 12 godina kasnije. Kako je ranije pričao pjevač, njih dvoje su se upoznali u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture. Inače, o Melininoj vezi s drugim muškacem, što je bio i okidač za krah braka "Telegraf" je prvi pisao.

Porodična vila

Kako se priča po gradu i od nekolicine njoj bliskih ljudi, Melina već godinu i po uživa u romansi s drugim muškarcem, ali javnost o tome ništa nije znala. Modna dizajnerka se iselila iz porodične vile na Senjaku i iznajmila je stan u luksuznom dijelu Novog Beograda, gdje sada živi i za koji plaća kiriju.

Nagađalo se ko je prvi tražio razvod, a prema saznanjima "Telegrafa", odluku da stave tačku na brak donijela je Melina.

- Melina je godinu i po s tim muškarcem. Zna se po gradu ko je, ali niko ne želi mnogo da širi priču iz nekih razloga... Njihova kćerka Đina je prilično upućena u dešavanja i detalje iz maminog života, koliko znam, ona zna za maminu vezu - objasnio je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.