ŠEST GODINA LJUBAVI

Megan i Hari slave godišnjicu braka: Evo kako će izgledati proslava

Nedugo nakon vjenčanja Hari i Megan odlučili su napustiti monarhiju i preseliti se u Ameriku

Princ Hari i Megan Markl. Instagram

D. R.

19.5.2024

Princu Hariju (Harry) samo je kratko druženje s Megan Markl (Meghan Markle) bilo dovoljno da je pozove sa sobom na putovanje u Afriku, a u dokumentarcu na Netflixu otkrio je da ga je oduševila njena ličnost i brojne zajedničke teme za razgovor.

Vjenčali su se prije šest godina, a danas su razlog glavobolja i princa Vilijama (William) i kralja Čarlsa (Charles).

Prije šest godina u kapelici St George's u Windsoru princ Hari je oženio bivšu holivudsku glumicu Megan Markl koja se zbog kraljevske titule odrekla karijere. Tada je Megan postala vojvotkinja s obvezom dužnosti u službi krune kao starija članica britanske kraljevske porodice, a njena funkcija u društvu danas posve je drugačija od one koju se tada mislilo da će obavljati.

Nedugo nakon vjenčanja Hari i Megan odlučili su napustiti monarhiju i preseliti se u Ameriku.

Šest godina kasnije princ Hari i vojvotkinja Megan i dalje su u sretnom braku i žive sa svoje dvoje djece. Iako više ne uživaju status starijih članova britanske kraljevske porodice te su u lošim odnosima s ostatkom porodice u Londonu, Hari i Megan još se uvijek ponašaju kao istaknuti članovi društva.

Bivši batler kraljevske porodice za strane je medije otkrio kako Hari i Megan obilježavaju svoje godišnjice.

- Možda će rekreirati večeru s prženom piletinom koju su imali u svom domu u Windsoru one noći svojih zaruka. Definitivno će učiniti nešto kako bi proslavili ovaj trenutak - rekao je dodavši kako vjeruje da će par proslaviti daleko od očiju javnosti, bilo na večeri s prijateljima ili privatno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.