NE STIŽE DA SE ZALJUBI

Sandra Afrika žrtvovala privatni život: Svi mi zamjeraju

Dodala je da je nekada posebno voljela jesen, jer je pomagala majci u spremanju zimnice, što sada nikako nije u mogućnosti

Sandra Afrika. Instagram

22.11.2023

Sandra Afrika je jedna od onih pjevačica koje imaju brojne nastupe ne samo vikendom već i tokom sedmice, ali se o tome manje zna. Ona se vodi onom “kad ću, ako ne sad“ i nastoji da zaradi, ali se pomalo i nervira zato što ima malo slobodnog vremena da bi ga posvetila porodici i prijateljima.

Teku dani

- Malo vremena imam za privatne stvari. Zamjera mi porodica, zamjeraju prijatelji što se ne viđamo. Baš se rijetko nađe dan kada sam slobodna, a i tada odem na neki estradni događaj, kao što su promocije pjesama ili albuma kolega, pa onda i to ispadne kao posao. Ipak, desi se i da nađem vremena da izađem s prijateljima, da se vidimo, popijemo kafu... Tako mi, znači, teku dani, prebukirana sam. I kada me pitaju imam li dečka, kažem da nemam, jer, pored svih ovih obaveza, ne mogu ni da ga nađem. Nemam vremena da se zaljubim - rekla nam je Sandra.

Dodala je da je nekada posebno voljela jesen, jer je pomagala majci u spremanju zimnice, što sada nikako nije u mogućnosti.

Dva singla

- Ali volim, ako ne pjevam, da barem jedan dan za praznike provedem sa svojima - dodala je Sandra, koja je ovih dana često u studiju jer priprema dva singla. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.