"MOJE SRCE I DUŠA"

Andreana Čekić zaludila publiku novim pjesmama: "Toliko smo čekali i toliko se isplatilo"

Nadmašila je apsolutno sva očekivanja i nižu se fenomenalne reakcije

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+12
N. Aj.

18.4.2024

Andreana Čekić objavila je četiri nove pjesme za kojima je publika poludjela.

Pjesme za koje se mjesecima po estradnim kuloarima šuškalo da će dominirati muzičkom scenom konačno su ugledale svjetlost dana i predstavljene su publici.

Folk zvijezda Andreana Čekić je, sudeći prema reakcijama neposredno nakon objavljivanja četiri pjesme koje prate spotovi, nadmašila je apsolutno sva očekivanja i nižu se fenomenalne reakcije.

Riječ je o pjesmama "Borba sa demonima", "Melatonin", "Party Party" i "Složićeš se srce" koje prati "vizuelna perfekcija", kako ljudi već opisuju ono što su vidjeli.

"Kakav glas, kakvi tekstovi, kapa dole!", "Svaka ti čast... Tako nam je svima falilo ovo što smo danas dobili od tebe", "Volim kada neko pored pjesme uloži i u spotove, dobili smo pun kvalitet", "Toliko smo čekali i toliko se isplatilo", "Nema joj ravne kada je glas u pitanju", neki su od komentara.

Mnogobrojna ekipa maksimalno se potrudila da Andreana izgleda drugačije i da njenu energiju, seksepil i emociju predstave na najbolji mogući način.

Povodom novog projekta oglasila se i pjevačica.

- Nakon mnogo truda, snova i bezbrojnih noći i dana posvećenih stvaranju, prvi dio mog albuma je konačno ugledao svjetlost dana! Ovo je moje srce, moja duša, izliveni u svakoj pjesmi. Nadam se da će vas dotaknuti, inspirisati i da ćete pronaći dio sebe u nekom stihu. Hvala vam što ste uz mene na ovom putovanju. Ovaj album je više od samo muzike, to je dio mene koji dijelim s vama. Ono što svi čuvamo negdje "Ispod kože" je glavni dio nas, koji drugi ne vide, ali mislim da muzikom možemo dočarati mnogo toga - rekla je Čekić.

Zahvalila je producentu i kompozitoru Dejanu Kostiću, koji, kako je navela, vjeruje u nju i koji ulaže mnogo truda i ljubavi u cijeli projekt.

- Hvala gospodinu Draganu Brajoviću Braji na ovakvim tekstovima, gospodinu Mersedu Hadžiću na ogromnoj podršci u svakom smislu, kao i svima koji učestvuju u ovoj realizaciji. Sa posebnom emocijom se zahvaljujem Aleksandru Kerekešu Kekiju i njegovom timu na vizualizaciji i debelim živcima! Trpjeli su me stoički u Tajlandu. Hvala mom kreatoru i prijatelju Borisu Kargotiću, Dušanu Petroviću i svima koji doprinose da se lijepo osjećam, da lijepo izgledam i da sve funkcioniše. Za kraj želim da se zahvalim svojoj porodici, koju volim najviše na svijetu, i naravno mojim momcima iz benda, koji su godinama uz mene. Dok slušate prvi dio albuma, mi već uveliko radimo na drugom dijelu. Jedva čekam svako druženje sa vama - zaključila je Čekić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.