POPULARNI MMA BORAC

Toni Ferguson na press konferenciji izvadio nož i zamahivao

Pričao je kako je pratio medvjeda kojeg je vidio u blizini svog kampa, a na pitanje novinara kakvo oružje ima uz sebe, Amerikanac je izvadio nož

Ferguson: Zanimljiv performans. Twitter

E. Ć.

28.7.2023

Nekadašnji UFC-ov prvak u lakoj kategoriji Toni Ferguson (Tony) vraća se u oktagon poslije skoro godinu dana.

Jedan od najpopularnijih američkih MMA boraca je u posljednjoj borbi izgubio od Nejta Diaza (Nate), što mu je bio peti uzastopni poraz.

Ferguson želi prekinuti crni niz protiv Bobija Grina (Bobby Green) s kojim će se boriti na manifestaciji UFC 291.

Na najavnoj press-konferenciji uoči subotnje borbe govorio je o pripremama te u jednom trenutku zaprepastio okupljene izvadivši iz džepa nož kojim je demonstrativno zamahnuo prije nego što će ga odložiti na stol.

On je pričao kako je na pripremama ugledao medvjeda, te ga odlučio pratiti jer se plašio za svoju porodicu. Kada ga je novinar pitao nosi li kakvo oružje dok traga za medvjedom, Ferguson je izvadio nož.

- Ja se ne zaj**avam. Moram zaštititi svoj kamp, pogotovo dok mi žena i dijete šetaju naokolo. Prijatelj i ja medvjeda smo ugledali istovremeno.

Promatrali smo ga i uz pomoć topografskih karata pronašli njegovo pojilište i mjesto gdje je obitavao. Primijetili smo mu rutu kretanja, pratio je smeće koje su ljudi ostavljali, kružio i sve se više približavao kampu.

Rekao sam treneru, koji se baš vratio iz lova u Africi gdje je ubijao gnuove i slično, da ćemo ga motriti. Smiješno je zapravo da smo ga namamili smećem - rekao je Ferguson.f

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.