SVAKI PORAZ BOLI

Razija Mujanović: Reprezentacija je iznad svega i to mora svima biti jasno

Tim menadžerica naše košarkaške reprezentacije zahvalila se svima koji su podržali „Zmajice“ uprkos lošim rezultatima i svemu što se dešava

Razija Mujanović. Facebook

13.2.2023

Tim menadžerica naše košarkaške reprezentacije Razija Mujanović zahvalila se svima koji su podržali „Zmajice“ uprkos lošim rezultatima i svemu što se dešava u i oko našeg državnog tima.

Teg oko noge

- Put pred nama je dug i svi moramo disati kao jedno kako bismo vratili izgubljeno samopouzdanje i ponovo počeli da pobjeđujemo, istakla je popularna Raza i dodala:

- Hvala selektoru Lojo na svemu što je dao reprezentaciji. U više navrata je ispisao historiju ženske košarke i obradovao naš narod! Posljednju godinu dana radio je sa "tegom oko noge", suočen sa mnogobrojnim opstrukcijama i pritiscima o kojima ćemo sigurno još govoriti kako bismo napravili zdrave temelje za novu generaciju „Zmajica“. Reprezentacija je iznad svega i to mora svima biti jasno! Ove utakmice će poslužiti da vidimo na koga možemo računati u budućnosti i u kojem smjeru ćemo graditi reprezentaciju. Svaki šut, pa i "zicer" se može promašiti, ali volja i borba nikad ne smiju izostati.

Brz oporavak Dragani 

Svaki poraz boli.

- Kako mene, tako i svaku djeovojku u najdražem dresu. Međutim, ako ponovo želimo da napravimo nešto veliko moramo naučiti i da ustanemo, da se pogledamo u ogledalo i da sami sebi kažemo "ja to mogu"! Čestitam Sjevernoj Makedoniji na pobjedi, a Njemačkoj na plasmanu na Evropsko prvenstvo. Našoj Dragani Zubac želim brz oporavak – zaključila je Razija Mujanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.