KRITIKUJE FUDBALERA

Ispovijest Marezove bivše supruge: Zbog njega sam prešla na islam, Mančester siti mi je uništio život

Tvrdi da se Alžirac promijenio nakon što je napravio veliki transfer, te postao još bogatiji i popularniji

Rita i Marez: Njihova veza započela 2014. godine. TWITTER

E. Ćosić

29.8.2021

Rita Johal, pjevačica i bivša supruga Rijada Mareza (Riyad Mahrez) ponovo je dospjela u centar pažnje. Ona je nastavila s negativnim komentarima na račun bivšeg supruga, a ovog puta je tvrdila da joj je život uništio njegov transfer iz Lestera u Mančester siti.

Britanski "Sun" objavio je njenu izjavu, u kojoj je Rita navela kako se sve okrenulo kada je on potpisao za Siti, postao daleko plaćeniji i popularniji, a sve je to utjecalo na Mareza koji je zapostavio svoju porodicu.

- Ne mogu sada komentarisati tuđe živote, ali preseljenje u Mančester promijenilo je mog bivšeg muža. Rijadu je slava udarila u glavu. Promijenio se kada je prešao u Siti. Karijera fudbalera je kratkog vijeka, trebali bi da ostanu na zemlji, da budu vjerni svojim najbližim osobama i da shvate da je to u životu najvažnije, rekla je Rita, te dodala da porodica Harija Kejna (Harry Kane) treba biti sretna jer je ostao u Totenhemu.

Inače, Marez i Rita imaju dvije kćeri, a njihova veza počela je 2014. godine.

- Tada nije bio slavan kao danas, ali bio je šarmantan i svidio mi se. Stalno mi je govorio kako sam lijepa, ispitivao me o mom životu i činio je da se osjećam posebno. Rekao je da me voli i da želi da imamo djecu. Voljela sam ga i htjela sam sve da uradim za njega. Promijenila sam vjeru, prestala sam da pijem alkohol jer on nije pio i zaista sam voljela njegove vrijednosti. Željela sam imati solidan porodični život, da budemo zajedno i da osjećamo isto, poručila je Marezova bivša supruga.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.