SJEVER PAMTI TVOJE IME

Navijači Sarajeva organizuju memorijalni turnir u čast ubijenog Vedrana Puljića

Kotizacija po ekipi iznosi 70 KM, a sav novac od prijava će biti uplaćen u humanitarne svrhe u saradnji sa organizacijom Pomozi.ba.

Na turniru može učestvovati 16 ekipa, a prijave možete izvršiti u shopu UNFKS do 14. januara 2022. godine. UNFKS

Piše: G. Š.

2.1.2022

Udruženje navijača FK Sarajevo "Horde zla" će 23. januara 2022. godine organizovati memorijalni turnir u čast ubijenog Vedrana Puljića.

- Pozivamo sve navijače FK Sarajevo da prijave svoje ekipe za učešće na turniru u malom fudbalu u čast ubijenog Vedrana Puljića. Na ovaj način pokazujemo da će naš Vedran uvijek ostati u našem kolektivnom sjećanju i da ćemo tražiti pravdu na svaki mogući način dok god dišemo. Turnir će se održati u KSC Skenderija u nedelju, 23. januara 2022. godine. Na turniru može učestvovati 16 ekipa, a prijave možete izvršiti u shopu UNFKS do 14. januara 2022. godine. Kotizacija po ekipi iznosi 70 KM, a sav novac od prijava će biti uplaćen u humanitarne svrhe u saradnji sa organizacijom Pomozi.ba. Na turniru će u prodaji biti i marketing grupe, kao i kutak za djecu koja će imati priliku da se druže sa igračima našeg Kluba. Detaljne informacije ćemo objaviti blagovremeno. Sjever pamti te, Puljiću Vedrane - saopćeno je iz UNFKS "Horde zla".

Vedran Puljić je ubijen 2009. godine hicem iz vatrenog oružja u neredima ispred širokobriješkog stadiona Pecara. Njegov ubica još nije priveden pred lice pravde... 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.