LIGA EVROPE

Može li PSV zaustaviti Arsenal?

Jedini današnji duel Lige Evrope bio je odgođen prošlog mjeseca zbog smrti kraljice Elizabete druge

Arsenal je vezao sedam pobjeda u svim takmičenjima. Twitter

Piše: G. Š.

20.10.2022

Ovog četvrtka bukmejkeri Mozzarta su odabrali za vas dvije kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svijetu. U pitanju su kečevi na Arsenal protiv PSV Ajndhovena u Ligi Evrope i Lester protiv Lidsa u Premijer ligi.

Arsenal PSV

Jedini današnji duel Lige Evrope bio je odgođen prošlog mjeseca zbog smrti kraljice Elizabete druge...

Arsenal ima sva tri trijumfa, dok je nizozemski vicešampion sakupio sedam bodova. Ukoliko bi "Tobdžije" slavile napravile bi veliki korak ka plasmanu u osminu finale (samo pobjednik grupe ide direktno među 16 najboljih). 

Tim iz Londona igra fantastično ove sezone. Lider je Premijer lige ispred šampiona Mančester sitija. S druge strane, "Filipsovci" su na tri meča dali čak 11 golova, dok je Arsenal primio samo jedan za 270 minuta. 

Trener domaćeg tima Mikel Arteta za Ligu Evrope daje šansu nekim igračima koji manje igraju u prvenstvu. Zbog povreda su van stroja Elneni i Smit Rou. Arsenal je vezao sedam pobjeda u svim takmičenjima, dok je PSV u seriji od četiri trijumfa. Na prethodne dvije utakmice je postigao čak 11 golova. Za vikend je razbijen Utreht na Filips areni sa 6:1.

Kladioinica Mozzart na pobjedu domaćina daje kvotu 1.63. Pogledajte sve ostale kvote na Mozzart Bet siteu i odigrajte online. 

Lester - Lids

Lester je najveće razočaranje sezone. Ne tako davno ekipa Brendena Rodžersa je bila kandidat za Ligu šampiona, ali je sada u borbi za opstanak. Samo jedna pobjeda u 10 kola zakucale je "Lisice" na posljednje mjesto. Rodžers je sedmicama na meti kritika, drma mu se klupa, ali za sada ima podršku tajlandskih vlasnika. Na King Pauer stadion večeras stiže Lids, još jedan tim koji bi trebalo da se bori za opstanak. Za Lester neće igrati Džoni Evans koji ima povredu potkolenice, dok je Turčin Čaglar Sojundžu pod znakom pitanja. 

"Lisice" su lišene usluga ključnog igrača na sredini terena Džejmsa Medisona, koji je suspendovan zbog kartona. Za Lids se očekuje da će danas prvi put u sezoni zaigrati nekadašnji fudbaler Barcelone Žunior Firpo. U startnu postavu se vraća napadač Patrik Bamford, dok američki stručnjak Džesi Marš ne može i dalje da računa na Stjuarta Dalasa, Adama Foršoa, Fura Hjeldea i Arčija Greja. Tim iz Jorkšira je osvojio samo bod na četiri meča van svog Eland Rouda. Prošle sezone, Lester je na svom stadionu dobio Lids sa 1:0, dok u gostima nije bilo pogodaka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.